Rakennuspalvelut 

Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopiva tapa toteuttaa rakentamisen tai remontoinnin projektisi. 

Uudisrakentaminen

Toteutamme kaikki uuden rakentamiseen liittyvät työt vankalla kirvesmiehen ammattitaidolla ja osaamisella. Kun haluat rakennuttaa oman kotisi alusta asti juuri haluamallasi tavalla tai rakentaa pihallesi vaikkapa autotallia, huvimajaa tai teranssin, ota yhteyttä niin toteutetaan rakentamisen unelmasi.

Remontointi

Ammattitaidolla hoidamme myös vanhan rakennuksen remontoinnit. Jos kotisi kaipaa peruskorjausta, keittiö- tai kylppäriremppaa tai ihan vaan pientä pintaremonttia teemme sen vahvalla rakennussaneerauksen ja sisustamisrakentamisen osaamisella. Tekemämme remontointi tehdään aina vanhaa rakennusta kunnioittaen sekä asiakaan toiveita kuunnellen.

Aliurakointi

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy tekee rakennustöitä myös aliurakointina. Aliurakointitöinä toteutamme talonrakentamisen eri vaiheita aina sokkelista kattoon tai vanhan purkamisesta loppusiivoukseen.

Muista kotitalousvähennys

Marko Väkiparta Oy:n tekemät saneeraus- ja remontointityöt oikeuttavat kotitalousvähennyksen saamiseen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea osoitteesta http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!