Rakennuspalvelut 

Tarjoamme uuden rakentamisessa kuin myös vanhan korjauksessa räätälöityjä rakennuspalveluja asiakkaan toiveiden mukaan ja rakentamisen perinteitä kunnioittaen. Toteutamme kaikki rakentamisen ja remontoinnin työt niin urakalla kuin myös tuntityönä. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä mikä olisi sinulle sopiva tapa toteuttaa rakentamisen tai remontoinnin projektisi.

Uudisrakentaminen

Toteutamme kaikki uuden rakentamiseen liittyvät työt vankalla kirvesmiehen ammattitaidolla ja osaamisella. Kun haluat rakennuttaa oman kotisi alusta asti juuri haluamallasi tavalla tai rakentaa pihallesi vaikkapa autotallia, huvimajaa tai teranssin, ota yhteyttä niin toteutetaan rakentamisen unelmasi.

Remontointi

Ammattitaidolla hoidamme myös vanhan rakennuksen remontoinnit tasokkaasti ja sovitussa aikataulussa. Jos kotisi kaipaa pientä pintaremonttia tai vähän suurempaa keittiö-, kylpyhuone-, tai saunaremonttia teemme sen vahvalla rakennussaneerauksen ja sisustamisrakentamisen osaamisella. Tekemämme remontointi tehdään aina vanhaa rakennusta kunnioittaen ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Aliurakointi

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta tekee rakennustöitä myös aliurakointina. Aliurakointitöinä toteutamme talonrakentamisen eri vaiheita aina sokkelista kattoon tai vanhan purkamisesta loppusiivoukseen.

Muista kotitalousvähennys

Marko Väkiparta Oy:n tekemät saneeraus- ja remontointityöt oikeuttavat kotitalousvähennyksen saamiseen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea osoitteesta http://www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys

Pyydä tarjous

Kun haluat ammattilaisen rakennusprojektisi avuksi, ota yhteyttä! Voit soittaa tai lähettää sähköpostia. Viestit tulevat perille myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!