Monipuoliset rakennuspalvelut alan ammattilaiselta Raumalla ja Satakunnan seudulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut Eurajoelta käsin koko Satakunnan seudulla, erityisesti Raumalla ja Porissa. Olemme toteuttaneet niin yksityishenkilöiden kuin yritysasiakkaidemmekin rakennusunelmia jo yli kymmenen vuoden ajan. Vahvalla kirvesmiehen ammattitaidolla ja osaamisella teemme kaikki uudisrakentamiseen liittyvät työt tehokkaasti ja laadukkaan lopputuloksen taaten.

Käänny Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy:n puoleen, kun kaipaat osaavan kirvesmiehen palveluita Satakunnan seudulla!

Uudisrakentamisen palvelut osaavalta kirvesmieheltä

Rakentamisen laaja-alainen osaamisemme kattaa kaikki uudisrakentamiseen liittyvät työt – vaativinkaan urakka ei ole meille liian haastava! Rakennamme esimerkiksi uudet upeat autotallit, kauniit huvimajat tai terassin talosi ympärille. Halutessasi voit rakennuttaa meillä vaikka koko talon, ja me toteutamme koko projektin asiantuntevasti alusta loppuun. 


Kaikissa uudisrakennustöissä asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat lähtökohta tekemisellemme. Olipa kyse tonttiasi rajaavasta aidasta tai kokonaisesta omakotitalosta, voit olla varma, että toiveesi ja tarpeesi toteutuvat, kun teetät työn Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy:llä. Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme.


Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy tarjoaa rakennuspalveluita myös aliurakointina. Aliurakointina toteutamme talonrakentamisen eri vaiheita sokkelista kattoon tai vanhan purkamisesta loppusiivoukseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme aliurakointipalveluista.

Tutustu myös remontointipalveluihimme

Muista kotitalousvähennys!

Marko Väkiparta Oy:n tarjoamat rakennuspalvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio!

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy tarjoaa laadukkaat rakennuspalvelut vahvalla osaamisella Raumalla, Porissa ja muun Satakunnan seudulla. Rakennamme esimerkiksi autotallit, huvimajat, aidat ja kokonaiset omakotitalot – aina asiakkaan toiveiden mukaan. Ota meihin yhteyttä, kun haluat taitavan kirvesmiehen toteuttamaan rakennusunelmasi!

Yhteystiedot