Laadukkaat remontit ja vanhaa kunnioittavat saneeraukset Raumalla ja Satakunnan seudulla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy taitaa remontoinnin vahvalla ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet mitä erilaisimpia remontteja yksityishenkilöille ja yritysasiakkaille jo yli kymmenen vuoden ajan Raumalla, Porissa ja muualla Satakunnan seudulla. Vanhojen ja historiallisten rakennusten vanhaa kunnioittava saneeraaminen on ydinosaamistamme, mutta teemme myös kaikki muut remonttityöt taatusti laadukkaasti ja asiakkaamme toiveita kunnioittaen.

Kerro meille, millaista remonttia suunnittelet, niin sovitaan työn toteutuksesta!

Perinnerakentamisen asiantuntija

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy on erikoistunut vanhojen ja historiallisten rakennusten saneeraustöihin ja perinnerakentamiseen. Meillä on kokemusta esimerkiksi Vanhan Rauman Unesco- ja suojelukohteiden saneeraamisesta ja remontoinnista. 


Toteutamme saneeraustyöt aina vanhaa ja alkuperäistä kunnioittaen ja takaamme, että työmme laatu on erinomaista aina pienimpiä yksityiskohtia myöten. Teemme tarkkaa ja kaunista jälkeä, aina viimeisen päälle! Huoliteltu jälki syntyy ripeästi ja tehokkaasti: kanssamme hommat tulevat valmiiksi sovittuun tahtiin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Keittiö- ja kylpyhuoneremontit sekä muut remontointipalvelut

Toteutamme kaikenlaiset remontit asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Jos kotisi kaipaa peruskorjausta, keittiö- tai kylpyhuoneremonttia tai vaikka vain pientä pintaremonttia, teemme työn luotettavasti rakennussaneerauksen ja sisustamisrakentamisen ammattitaidolla.


Kun teetät remonttisi alan kokeneella tekijällä, takaat suunnitelmien ja sopimuksen mukaisen lopputuloksen. Valttikorttejamme ovat palveluiden joustavuus, asiakaslähtöinen tekeminen ja sopimuksista kiinni pitäminen – kanssamme hommat toimivat!

Tutustu myös uudisrakentamisen palveluihimme

Muista kotitalousvähennys!

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy:n tekemät saneeraus- ja remontointityöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Rakennuspalvelu Marko Väkiparta Oy toteuttaa vanhan saneeraukset ja muut monipuoliset remontointityöt Raumalla, Porissa ja muun Satakunnan seudulla pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Pyydä meiltä kustannustehokas remppa-arvio ja teetä remontti taitavalla tekijällä!

Yhteystiedot